Fotocoaching: aan de slag met jouw fotografie!

Welke stijl wil je ontwikkelen in jouw Fotowerk? Fotografeer je met een digitale camera of smartphone? Wil je verdieping in je eigen werk? Loop je ook wel eens tegen een, ‘fotoblok’ aan? Je vindt alles leuk en weet niet waar je eigen kracht ligt in de fotografie? Als je de vragen volmondig, met JA, beantwoord dan is het de hoogste tijd om het roer om te gooien en je bij mij aan te melden om fotocoaching te gaan doen.

Tijdens fotocoaching draait het om jouw blik, en hoe we die zo goed mogelijk vertalen naar je fotowerk. Gewoon, omdat het leuk is om te dingen te maken, en om een eigen stijl te ontwikkelen. Kortom; fotocoaching in jouw eigen stijl. Voor iedereen geschikt om te volgen. Er is geen basisopleiding nodig. Je kan het volgen met je smartphone of met je digitale camera. Een mooie instap om jouw fotografie te gaan ontdekken.

Eigen Fotowerk

Wat is het? Fotocoaching is 1-op-1 coaching door mij. Dat doe ik online via fb messenger of FaceTime of live in Venlo of ergens op lokatie. Veel is mogelijk. Iedere sessie duurt 3 uur.

Als je mijn blog al een tijdje volgt, ben je bekend met mijn stijl; ik heb een oeverloze nieuwsgierigheid naar fotografie en in mijn blogs ga ik vaak op onderzoek uit om een bepaald thema te onderzoeken en mijn eigen foto’s daarop af te stemmen. Maar ook ben ik in dit geval nieuwsgierig naar jóuw fotografie. Na de sessie stuur ik je een samenvatting van ons gesprek. Zodat je ook op een later moment nog eens kunt teruglezen hoe het ook alweer zat.

Eigen Fotowerk

Voor wie is het? Fotocoaching kun je inzetten voor verschillende vragen. Een paar voorbeelden:• Je wilt seriematig gaan werken• Je zoekt meer eenheid in je foto’s• Je bent op zoek naar jouw eigen stijl• Je werkt aan een fotoproject en wilt tussentijds feedback

Weet je niet wat je vraag is? Geen probleem, dan nemen we jouw fotowerk als leidraad. Er zijn altijd aanknopingspunten waar je verder mee aan de slag kunt. Twijfel je of coaching bij je past, of heb je nog vragen? Stuur me een berichtje.

En wat kost dat? Een losse sessie kost 95,- euro. Je krijg daarvoor anderhalf uur bespreking van je werk, een stadswandeling, waarbij we gelijk jou stijl gaan fotograferen,van anderhalf uur en een samenvatting van het coachinggesprek. En als je daar behoefte aan hebt, regelmatig contact via fb Messenger of whatsapp om feedback te krijgen op je fotowerk. Ook voeg ik je toe aan een speciale besloten workshopgroep voor fotografie.

Eigen Fotowerk

Wat zeggen anderen? Ik heb inmiddels een aantal fotocoaching sessies gegeven. Achteraf vroeg ik aan de deelnemers wat voor hen het meest waardevol was. Een greep uit de antwoorden: Een duidelijke opbouwende begeleiding bij mijn manier van werken. De persoonlijke benadering waarin mijn werk de aandacht kreeg die het nodig had. Het weer wat actiever worden met m’n vrije fotografie, meer zelfvertrouwen vinden. Mijn hobby uitbouwen. Goede opbouwende positieve fotokritiek. Veel meer fun in mijn fotowerk omdat ik nu weet wat ik graag wil en allerlei dingen blijf ontdekken.

Tot slot: waarom doe ik dit eigenlijk? Ik ben mijn eigen doelgroep. Dat betekent dat ik dingen maak die ik zelf mis, zoals fotocoaching. Vaak zijn elders de voorwaarden te streng en te hoog gegrepen. Ik weet dat als je het in je hebt en je wilt ermee aan de slag je heel ver kunt komen en je krijgt veel meer fotoplezier. Feedback krijgen en blijven leren. Hoe leuk is dat!

Jezelf blijven ontwikkelen. In de afgelopen 15 jaar heb ik talloze fotografietrainingen, cursussen en workshops gegeven maar ook gevolgd. De één beter dan de ander, vaak miste ik de persoonlijke aandacht: wat drijft mij als fotograaf, en hoe is dat terug te zien in mijn werk. Dit moeten – vind ik – de bouwstenen zijn voor een goede cursus of een coachingstraject. Dus voilá, zo werd fotocoaching geboren.

Zin om samen aan de slag te gaan? Bel of stuur me een berichtje.: 06-43071819 (appen kan ook) Mail:Info@astridrooxfotografie.nl. FB: Astrid Roox Fotografie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie